OMG! Nominatie voor de VIVA400

Elk jaar organiseert de VIVA een VIVA400-lijst. Dit is een lijst van 400 vrouwen in vier categorieën (per categorie honderd genomineerden) die inspireren en goed aan de weg timmeren binnen hun eigen vakgebied. Per categorie wint er één persoon of team. Er zijn vier categorieën: creatieven, krachtpatsers, knappe koppen en wereldverbeteraars. Stellingdames is dit jaar genomineerd in die laatste categorie! 🎉 

We hebben Stellingdames afgelopen zomer opgericht om te laten zien dat feminisme niet over woede en mannenhaat hoeft te gaan. Met onze site willen we de constructieve en open dialoog voeren over gendergerelateerde onderwerpen. Het was spannend of dit onderwerp – een niche in de markt – zou aanslaan. Dat blijkt, twee maanden nadien, gelukt te zijn. Ondertussen lopen de pageviews op (bijna 20k uniek inmiddels!) en besteden media (The Post Online, Het Parool en Bureau Bolster) steeds meer aandacht aan Stellingdames. Het is echt ontzettend motiverend dat de website zo goed loopt en toont voor ons ook de vernieuwde interesse en bloei van het feminisme. Daarom zouden we het heel tof als jullie op ons zouden willen stemmen! Zodat wij deze prachtige stroming kunnen blijven ontdekken en herbouwen.

Stemmen op ons kan hier (we staan halverwege de pagina in het midden). Eeuwige liefde als je op ons stemt, eeuwige liefde en kattenplaatjes als je ook nog eens deelt dat je op ons gestemd hebt.

Overigens zijn de andere genomineerden ook allen voorbeelden van fantastische rolmodellen, we wensen de rest van de VIVA400 groep dus ook heel veel succes en zijn ongeacht de uitslag enorm vereerd met deze nominatie!