Huishoudelijke mededeling: vanwaar de stilte?

Lieve lezers,

Het zal jullie ongetwijfeld opgevallen zijn dat er de laatste tijd weinig activiteit is op Stellingdames.nl. Wel zo netjes om dat te duiden. We hebben ons de afgelopen twee jaar (grotendeels kosteloos) met passie ingezet, maar merken nu dat we minder tijd en energie hebben om dat in de huidige vorm (geregeld artikels plaatsen) door te zetten.

Natuurlijk blijven we gemotiveerd voor de vrouwenzaak, maar Stellingdames is toe aan een nieuwe formule waardoor we die energie weer aanwakkeren. Wellicht in minder klassieke schrijfvorm, en met een beter uitgedacht verdienmodel. Dat zal met name Justine gaan oppakken. In goed overleg met elkaar hebben we besproken dat Anne in dat proces een achtergrondrol zal innemen. Maar het blijft natuurlijk onze liefdesbaby die niet mogelijk was zonder de andere Stellingdame.

We zien dit als een gezonde ontwikkeling: onze kennis en focus is veranderd, en het is tijd voor een nieuwe stap.

We blijven ons als individuen natuurlijk voor feminisme inzetten op sociale media, en spreken nog bij evenementen en in andere media, want we hebben inmiddels daarin onze kennis en vaardigheden (juist door Stellingdames.nl!) verder ontwikkeld. Maar Stellingdames als website heeft even een pauze nodig om te kunnen brainstormen over wat de volgende stap is. Ons archief blijft uiteraard gewoon open, maar we gaan (en zijn al een tijdje) even op non-actief.

Veel dank voor jullie steun, en vast snel tot ziens! Steengoede idee├źn voor een nieuw patriarchaatslopende vorm zijn ook zeer welkom.

Liefs,
Stellingdames